Onderhoud

Elk voertuig heeft regelmatig onderhoud nodig om in optimale conditie te blijven en u te verzekeren van probleemloze en veilige kilometers. Tijdig onderhoud kan u ook dure reparaties helpen voorkomen doordat mankementen tijdig aan het licht komen.

Reparatie n.a.v. problemen tijdens het rijden
Onze specialist zal eerst het probleem bekijken en analyseren wat er aan de hand is met de auto. Zodra wij weten wat er gedaan moet worden en wat wij daar voor nodig hebben maken wij een prijsoverzicht zodat u weet waar u aan toe bent.

Kleine beurt
Tijdens de kleine beurt controleert onze monteur uw auto op meer dan 20 belangrijke punten. De motorolie inclusief filter worden ververst en vervangen. Mochten er andere vloeistoffen bijgevuld moeten worden, zal dit ook worden gedaan. Als er andere dringende zaken aan het licht komen nemen wij natuurlijk eerst telefonisch contact met u op voordat wij aan de slag gaan.

Grote beurt
Tijdens een grote beurt wordt uw auto grondig gecheckt op meer dan 90 punten! Daarnaast wordt de motorolie ververst, filters vervangen en verschillende vloeistoffen bijgevuld. Mochten we onverwachte problemen tegenkomen dan wordt er altijd eerst contact met u opgenomen, alvorens wij het probleem aanpakken. Na deze grote beurt heeft u een goed beeld van de staat van uw auto. Zo gaat u weer met een vertrouwd gevoel op weg.

Ook kan het zo zijn dat wij zien dat over een tijd onderdelen vervangen moeten worden, wij zullen dit u melden zodat u hier rekening mee kunt houden met de volgende afspraak. Tijdens de onderhoudsbeurt word ook uw auto uitgelezen zodat wij eventuele aanwezige storingen gelijk kunnen oplossen. Ook zullen wij bij elke onderhoudsbeurt uw onderhoudsinterval digitaal resetten.


Wij staan voor kwaliteit van de dealer maar dan voor een betere prijs! Door scherp onderdelen in te kopen kunnen wij u een scherpe prijzen aanbieden!